Designerii noștri graficieni experti profesionisti știu cum să-și folosească abilitățile creative pentru a imbunatati aspectul proiectelor imprimate.

Utilizarea creativă a culorilor, tipografie, fotografii si ilustratii pot imbunatati in mod dramatic eficacitatea proiectului. Un design bun poate ajuta la a crea o impresie favorabila, care face ca firma si produsele sale ies în evidență în mulțime.

Designerii noștri sunt calificați la crearea de carti de vizita,  broșuri care capteaza atentia, flyere, broșuri, manuale și buletine informative. De asemenea,suntem specialisti în crearea de forme grafice online  de afaceri și toate tipurile de documente esentiale la locul de muncă


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Nasol           Bun

Design carti vizita

  • 150,00Lei


Poate v-ar interesa si

Pachet Promo SILVER

Pachet Promo SILVER

Domeniu .EU;Gazduire website 1 an de zile;3 email-uri profesioniste;Asistenta aranjare si evidentiere sectiuni website&n..

2.000,00Lei

Pachet Promo GOLD

Pachet Promo GOLD

Domeniu .RO;Gazduire website 1 an de zile;Zona Administrare CPanel;Zona Administrare web site;25 email-uri profesioniste..

2.500,00Lei

Diamond Ultimate Pack

Diamond Ultimate Pack

.RO domain life-time;hosting 1 year;CPanel area;unlimited bandwidth;Administration area;unlimited email accounts;Page pr..

3.000,00Lei

Etichete: carti vizita